Gitaren:
Paul Reed Smith Custom 24 (1993). Deze gitaar is gemaakt voordat de grote fabriek van Paul Reed Smith in 1994 werd geopend. Daardoor is veel van dit instrument met de hand gemaakt en geassembleerd. De kwaliteit is vergelijkbaar met zogenaamde "custom shop" gitaren, het beste dat van een merk gemaakt wordt. De body en de hals zijn van mahonie, de toets van palissander en de top (de voorkant van de body) is van gevlamd esdoorn met een mooie houtnerf, een zogenaamde "Tigerstripe."

Gibson Explorer Gothic (1999). Een speciale uitgave van de "Metallica-gitaar" en is maar enkele jaren in productie geweest. Deze lijn werd alleen in het mat-zwart gemaakt. Mooi detail is dat de toets van ebbenhout is gemaakt. Normaal gesproken gebeurt dat alleen bij duurdere modellen, maar omdat alles zwart is aan deze gitaar werd voor deze hele donkere houtsoort gekozen. De rest van het hout is mahonie.

Vox Humana Carbon Tech special. Een kopie van een Fender Telecaster, gemaakt in Nederland! Deze heeft zeer goede Dármond pick-ups, een birdseye maple (esdoorn) nek en toets en een body van essenhout. Een telecaster heeft een zeer herkenbaar geluid en is bijna onmisbaar als "bijgitaar." 

Martin OMCPA4 (2013) Het Amerikaanse bedrijf C.J. Martin en Co maakt al gitaren en andere snaarinstrumenten sinds 1833. Veel wereldhits zijn gespeeld op een akoestische Martin. De gitaren zijn erg gewild en daardoor ook erg duur. Dit model (Orchestra Model, Cutaway, Performing Artist) is gemaakt voor op het podium! Perfect versterkingssysteem van Fishman, de top is van sparrenhout, de achterkant en zijkanten zijn sapele en de hals van mahonie.
 
Martin DRX-R1 (2010).  In 2009 is het bedrijf begonnen met het maken van gitaren met een op speciale manier vervaardigde multiplex achterkant en zijkanten. Daardoor zijn er minder bomen nodig om gitaren te maken en dat is milieuvriendelijk. Het tweede voordeel is dat de gitaren veel goedkoper te maken zijn. De gitaar is uit te versterken met een Fishman pick up systeem. 
 

Afbeelding invoegen

Basgitaar:
Fender Jazzbas (2014, mex): dé basis voor veel liedjes is de bas. En de meest gebruikte bas is een Fender Jazzbas. Dit is de Mexicaanse versie, die wat lichter is dan zijn Amerikaanse broer. 

Ukelele:
Korala: deze ukelele is door middel van een fishman pick up uit te versterken waardoor ik hem ook op het podium kan gebruiken. Hij is helemaal gemaakt van mahonie.

Afbeelding invoegen 

Versterker en randapparatuur:
ENGL 530e pre-amp: voorversterker van Duitse makelij. Met 2 kanalen die per kanaal 2 standen hebben kun je 4 verschillende geluiden gebruiken. Van heel clean en helder tot licht bluesy en van hardrock overdrive tot metal scheur. Alles zit erin! Daarnaast heeft deze nog wat functies om de klankkleur met 1 druk op de knop aan te passen. Handig als je gitaren heel verschillend klinken.

Mesa Boogie 20-20 eindversterker. Voor de kenner van gitaarversterkers lijkt 2 x 20 Watt niet erg veel om gitaar mee te spelen. De Mesa bewijst het tegendeel! Het voordeel is dat je versterker al bij een heel laag volume aan het oversturen is. In deze 20/20 zitten EL84 buizen die een warme klank geven. Daarnaast is het een stereo versterker waardoor je effecten kunt gebruiken die het geluid breed maken.

TC Electronics G-major: een oud model multieffect, maar zeer uitgebreid. Ik stuur hem aan via een midi-footswitch waardoor ik ook de geluiden van de voorversterker als effect kan meenemen. Zo heb ik in één keer 10 verschillende sounds voor mijn voeten, en dat dan ook nog eens 10x. Dat gebruik je natuurlijk lang niet allemaal, maar het is altijd fijn om ruimte over te hebben. Van simpele galm tot ping pong delay, chorus, flanger, wahwah effecten, het is er allemaal.
 
ENGL 212Pro speaker: 2 x12 inch Celestion V30 speakers in een hele stevige (en zware!) kast. De speakers zijn los aan te sluiten waardoor je stereo kunt spelen.
 
Zoom R24 homerecording studio: voor de snelle opnames thuis gebruik ik deze 24 kanaals mixer/recorder. Door de ingebouwde drumcomputer kan ik alle begeleiding zelf opnemen. Voor het opnemen van mijn stem gebruik ik een AKG condensatormicrofoon.