skip to Main Content
mijn-gitaarschool

Muzieklessen voor iedereen! Of je nu gewoon voor jezelf een liedje wilt leren spelen, of de wereld wilt veroveren vanaf een podium of een Youtube kanaal: je leert het bij Mijn Gitaarschool!

En Mijn Gitaarschool is allang niet meer alleen voor gitaarles. Piano, keyboard, drums, basgitaar of ukelele: voor je complete band kun je hier terecht! Het ziet er zelfs naar uit dat we in de nabije toekomst nog verder uit gaan breiden.

Ben je beginner? Of ben je al lang bezig en wil je je techniek wat bijschaven? Wij kunnen je helpen! De expertise van Mijn Gitaarschool is pop- en rockmuziek, maar het is ook heel goed mogelijk om de basis van klassieke muziek of andere stijlen te leren.

De lessen worden gegeven in Nieuwveen. Aangezien tijden kunnen veranderen en prijzen afhankelijk zijn van je wensen, kun je voor deze informatie het beste een e-mail sturen naar info@mijngitaarschool.nl.

Mijn Gitaarschool Band

Enkele keren per jaar mogen de leerlingen van Mijn Gitaarschool met de Mijn Gitaarschool Band optreden. Natuurlijk spelen alle leraren in de band, maar deze wordt standaard aangevuld met zangeres Mandy en bassist Tim. Het is al jaren voor leerlingen van elk niveau een feest om mee te doen!

Wil jij gitaar-, piano- of drumles op jouw eigen niveau?

Back To Top